26

september 2020

Rijn Expeditie

Arnhem

Ga mee op expeditie langs de Rijn
De kunst van het avontuurlijk reizen

op expeditie

Tijdens deze ontdekkingsreis reis je te voet en met bootjes langs en over de Nederrijn rond Arnhem. Onderweg maak je, speciaal op het landschap en de reis geïnspireerde belevenissen en ontmoetingen mee, waardoor je blik op het rivierenlandschap en jezelf steeds verandert.  Zintuiglijke ervaringen worden op allerlei manieren verweven met de reis zodat je dingen beleeft, probeert en leert die alleen onderweg en buiten te ervaren zijn.

Laat je verrassen door de blik van een Tai Chi master, componist, wetenschappers en kunstenaars op de rivier tijdens deze Rijnexpeditie. En neem je zwemspullen mee want we gaan iets zwemmend onderzoeken (niet in de rivier).

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum: Rijnexpeditie: zaterdag 26 september
  • Expeditie: van 10.00 uur – ca.17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
  • Startpunt van de tocht: Werfpaviljoen Stadsblokkenwerf / Arnhem Zuid.
  • Adres: Stadsblokkenweg 51, 6841 HG Arnhem.
  • Prijs: € 36,— inclusief koffie of thee en koek bij ontvangst, vegetarische luxe lunch & tea time ’s middags.

Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je twee weken voor aanvang van de tocht een mail met praktische informatie over de tocht.

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen. In de open ruimte waarin we ons begeven is het houden van 1,5 afstand geen probleem. Bij extreem slecht weer, hoogwater of eventueel aangescherpte coronamaatregelen kan de tocht helaas niet doorgaan en wordt dan naar een andere datum verplaatst.

AANMELDEN

Je kunt je nu aanmelden voor deze Rijnexpeditie. Wacht niet te lang want er is plek voor maximaal 50 personen! Aanmelden kan uiterlijk tot 15 september.

De expeditie wordt in opdracht van Schone Rivieren georganiseerd door Monic Deichmann / expeditieleider van de Ri4daagse. De Ri4daagse organiseert jaarlijks vierdaagse ontdekkingstochten waarin je te langs en over de grote rivieren en de delta, richting de Noordzee trekt. Zie voor meer info: www.ri4daagse.nl