Ga mee op bedrijfsexpeditie

Ben je op zoek naar een leuk, uniek en ook zinvol bedrijfsuitje? Dan ben je bij Schone Rivieren aan het juiste adres.

Schone Rivieren bedrijfsexpeditie

Tijdens de bedrijfsexpeditie ga je je als team inzetten voor ons ultieme doel: plasticvrije rivieren in 2030. Bijdragen aan en je actief inzetten voor schonere rivieren, samen met je collega’s, dat geeft een goed gevoel! Doordat je met collega’s in een geheel andere setting samenwerkt, ontstaat er nieuwe dynamiek en meer verbondenheid. En je krijgt er een leuke dag voor terug!

Jullie maken tijdens de bedrijfsexpeditie op een heel simpele manier het verschil door het opruimen van (plastic) zwerfafval op de rivieroevers gecombineerd met een tocht door het prachtige rivierenlandschap, onder begeleiding van een natuurgids. Afhankelijk van jullie beschikbare tijd, locatie en budget kan de expeditie uitgebreid worden met een sportieve activiteit op of aan het water.

vrijwilligers-onderzoeken

Maatwerk

Schone Rivieren ontwikkelt de bedrijfsexpeditie volledig op maat per bedrijf. Aan de hand van jullie (gewenste) locatie, aantal deelnemende personen, catering eisen, beschikbare tijd, beoogde doelstelling en beschikbare budget, stellen we een passende offerte op.

algemeen-plasticafval

Meer informatie over een bedrijfsexpeditie op maat?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden