26

september 2021

-

26

september 2021

Bijzondere rivierexpeditie langs de Rijn

Arnhem 10.00 uur

De kunst van avontuurlijk reizen

Tijdens deze ontdekkingsreis reis je langs en over de Nederrijn rond Arnhem. Onderweg maak je, speciaal op het landschap en de reis geïnspireerde belevenissen en ontmoetingen mee, waardoor je blik op het rivierenlandschap en jezelf steeds verandert. Zintuiglijke ervaringen worden op allerlei manieren verweven met de reis zodat je dingen beleeft, probeert en leert die alleen onderweg en buiten te ervaren zijn. Vaar, voel, luister, waad en struin met ons mee buiten de gebaande paden. Vertrouw op je zintuigen en wees niet bang om nat te worden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum: zondag 26 september van 10.00 uur – ca. 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur).
  • Startpunt van de tocht: Werfpaviljoen Stadsblokkenwerf / Arnhem Zuid. Adres: Stadsblokkenweg 51, 6841 HG Arnhem.
  • Prijs: € 36,- inclusief koffie of thee en koek bij ontvangst, vegetarische lunch & tea time ’s middags.

Let op: Deze expeditie is geschikt vanaf 15 jaar, we wandelen ongeveer 10 km op afwisselend terrein en zullen allerlei activiteiten beleven. Slecht weer bestaat niet, dus zorg voor kleding en schoenen die passen bij het weer!

Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je op 22 september een mail met praktische informatie over de tocht.

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen. In de open ruimte waarin we ons begeven is het houden van 1,5 afstand geen probleem. Bij extreem slecht weer, hoogwater of eventueel aangescherpte coronamaatregelen kan de tocht helaas niet doorgaan en wordt dan naar een andere datum verplaatst.

De expeditie wordt in opdracht van Schone Rivieren georganiseerd door Monic Deichmann, expeditieleider van de Hoogtij Expedities. Hoogtij Expedities organiseert jaarlijks vierdaagse ontdekkingstochten waarin je te voet langs en over de grote rivieren en de delta, richting de Noordzee trekt. Zie voor meer info: hoogtijprojecten.nl