18

maart 2023

-

18

maart 2023

Schone Rivieren opruimacties in heel Maas en Waal

Verschillende locaties langs de Maas en de Waal vanaf Alphen en Dreumel tot aan Wijchen en Weurt 9:30 uur

Net als de voorgaande jaren organiseert IVN Maas en Waal dit voorjaar weer een Schone Rivieren opruim expedities in heel Maas en Waal. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met het Dijkmagazijn in Beuningen, de Vereniging Natuur Wijchen, de Zwerfafvalbrigade in Druten en de Zwerfafvalbrigades van de gemeente West Maas en Waal, en met nog heel veel andere vrijwilligers.

Op zaterdag 18 maart 2023 zullen vanaf 9:30 uur op verschillende locaties langs de Maas en de Waal vanaf Alphen en Dreumel tot aan Wijchen en Weurt groepen vrijwilligers aan het opruimen zijn. De ervaring van verleden jaar is: vele handen maken licht werk. Het samen buiten nuttig bezig zijn is heel gezellig en verbindend met de natuur. En niet te vergeten: alles wat leeft en groeit in de uiterwaarden en in de rivieren is erbij gebaat.

Zin om ook mee te doen? Je bent welkom als vrijwilliger! Meld je vóór 14 maart aan voor deze activiteit op de website van IVN Maas en Waal. Verdere informatie wordt door de coördinator van de opruimlocatie verstrekt.