17 augustus: Online training Schone Rivieren Expeditie

04 juni 2020

Deel dit artikel

In september 2020 vindt voor het eerst de ‘Schone Rivieren Ontdekmaand’ plaats. Langs alle waterstromen die (uiteindelijk) naar zee gaan, kunnen mensen meedoen aan rivierexpedities. Zo ontdekken mensen de schoonheid van de rivieren en komen ze in contact met de natuur. Tegelijkertijd is er tijdens de activiteiten aandacht voor de vervuiling van de rivieroevers.

Wil jouw IVN-afdeling meehelpen om plasticvrije rivieren te realiseren? Plan dan een Schone Rivieren Expeditie met jouw afdeling in september 2020 en laat de deelnemers ontdekken hoe mooi én vervuild onze Nederlandse wateren zijn.

In verband met het coronovirus is het lastiger om fysieke workshops te organiseren. Daarom organiseert Schone Rivieren een online training voor IVN-afdelingen die Schone Rivieren Expedities willen organiseren in september 2020. Tijdens de online training leer je hoe je een rivierexpeditie kunt inrichten. Je krijgt materialen en tools aangereikt. Aan het einde van de middag heb je een basisidee voor jouw Schone Rivieren Expeditie!

Datum
17 augustus, 19.30 – 21.30 uur via Zoom

Programma
19.30 – 20.00 Technische inloop
20.00 – 21.30 Inspiratiesessie

Tip: kom met twee personen van je afdeling!